Mat & dryck

Habanero - kungen av chili
Habanero tillhör släktet Capsicum chinense som är en av fem chiligrupper. Släktet Capsicum chinense namngavs 1776 av Nikolaus von Jacquin, en holländsk fysiker som under åren 1754 till 1759 samlade plantor i Karribien åt kejsare Fransis I.

Vi är specialister på mat & dryck!

Vi på Ipsos Sweden är skarpa på mat och dryck. Vi arbetar i dag med många av de största livsmedelsaktörerna på den svenska och nordiska marknaden. Med vår långa erfarenhet och vårt brinnande intresse för livsmedel kan vi erbjuda dig specialistkompetens inom inte mindre än - produktutveckling, sensorik, varumärkesprofilering, kommunikation, kund- och medarbetarundersökningar samt opinion – som grundar sig på djup spetskunskap mot marknaden för mat och dryck.

Våra gemensamma mål är att förstå och finna de krafter och hemligheter om konsumenten som driver dem till köp. Genom vår kunskap, insikt och kreativa arbetsformer kommer vi att ge dig redskapen och supporten för hur du vidare ska arbeta utifrån resultaten med dina nyvunna konsumentinsikter.

Vi har tagit initiativet till ett spännande samarbete inom sensorik- och beteendevetenskap vid Högskolan i Kristianstad. Vår regelbundna kontakt med olika aktörer, forskare och debattörer inom livsmedelssektorn gör att vi ytterligare har ett ”öra mot marknaden”.

Ipsos Sweden verkar inom ett globalt företag. Vår lokala kännedom kombinerat med vår tillgång till världsomspännande influenser om mat och dryck gör oss till en nyfiken och samarbetspartner med ett unikt kunnande om mat och dryck.


Kontakt - Agneta Hallström

Agneta Hallström

agneta.hallstrom@ipsos.com
tfn. 08 - 522 331 02