Ipsos söker studenter som vill jobba vid sidan av studierna

06-05-2015

6 maj. Är du student och vill arbeta deltid, parallellt med studierna? Är du därtill nyfiken och vill lära mer om varumärken och kommunikation, då ska du höra av dig till oss.

Ipsos är ett av världens ledande researchföretag. Vi finns i över 80 länder. Vi söker nu studenter som kan hoppa in och arbeta på timmar efter behov när vi får arbetstoppar. 

 

Ipsos erbjuder:

Extraarbete, vid sidan om studierna samt en positiv arbetsplats med stora karriärsmöjligheter på sikt. Du kommer oftast arbeta i team men med en uttalad handledare som stöttar dig i dina arbetsuppgifter och i andra frågor som kan uppkomma. 

Vi tror det handlar om ca 10-15 timmar i veckan, ibland mer, ibland mindre. Möjligheten till arbete är behovsstyrt.  Du kommer att få genomföra olika moment i undersökningsprocessen, men ofta handlar det om diagramproduktion, ta fram rapport och presentationsunderlag, kodning samt andra delar som ingår i en projektprocess. Arbetet kan också innebära vissa tabellkörningar och andra datakörningar.

Vi sitter i Stockholm och vi tror det är en fördel att du kan arbeta utifrån vårt kontor. 

 

Vi tror att du är:

  • Mitt upp i dina universitetsstudier
  • Analytisk med förmåga att kommunicera på svenska och engelska
  • Intresserad av varumärken, innovation och kommunikation 
  • Är driven och ansvarstagande med en positiv attityd. Gör det som behövs för att driva ett projekt i land och är beredd att jobba under tidspress
  • Tycker om att samarbeta med andra människor 
  • Utmärkt kunskap inom Windows Officepaket med fokus på Excel och Powerpoint 

 

Skicka ett mejl med intresseanmälan till jobb@ipsos.com 2015. Skriv student i ämnesraden. Vi tar emot intresseanmälningar kontinuerligt. Timlön enligt överenskommelse. Ansökningar kommer att hanteras vartefter de inkommer. 

 

<< Tillbaka till "Arbeta på Ipsos"

Filer: